Sluit je aan bij het RSC

Voor jouw onderscheidend vermogen

Als case- of caremanager op het gebied van ziekte of arbeidsongeschiktheid ben je actief in een snel groeiende en veranderende wereld. Wil je klaar zijn voor de toekomst, dan kies je voor specialisatie in een of meer deelgebieden. Én je schrijft je in bij het RSC. Want als RSC’er ben je vindbaar op je titel en specialisatie en laat je zien dat je serieus bezig bent met je vak. Zo garanderen wij jouw onderscheidend vermogen.

Titels en aantekeningen

Na inschrijving in ons register mag je de bijbehorende titel(s) voeren. Daarnaast kun je meerdere specialisaties behalen. Die erkent het RSC met aantekeningen bij je titel(s). Uiteraard zorgen we ervoor dat opdrachtgevers jou in het register op je titel(s) én eventuele specialisatie(s) kunnen vinden.

Scholingsvereisten

Je kunt je inschrijven bij het RSC als je een van de geaccrediteerde opleidingen met succes hebt afgerond. Daarna houden wij je kennis en vaardigheden actueel. Ben je na 1 januari 2019 afgestudeerd, dan volstaat het om je aan te melden. Wees welkom! Behaalde jij je diploma al eerder? Dan moet je binnen een halfjaar een toets afleggen om te laten zien dat je kennis actueel is. Wij helpen je graag om je hierop voor te bereiden met een speciale bijscholing (1 dagdeel).

Kosten en registratievormen

Voor je registratie heb je de keuze uit verschillende opties. De kosten variëren van € 165 (Basis) tot € 595 (Uitgebreid + Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp). Maar je kunt op basis van jouw specifieke wensen ook kiezen voor een van de vormen hier tussenin.


 

 

 

De casemanager van de toekomst is een specialist.

Meld je vandaag nog aan!