Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Ben je zzp’er? Kies dan ook voor onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering!

Het RSC heeft kwaliteitsborging hoog in het vaandel staan. Zaken doen met een RSC’er betekent zaken doen met een professional die zichzelf en het vak serieus neemt. Dat kan niet zonder een adequate beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Daarom heeft het RSC een speciale registratiemogelijkheid voor zelfstandigen, waarbij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Markel is inbegrepen. Deze geldt voor alle zzp’ers die ingeschreven staan in een van de RSC-registers. Daarnaast kent deze polis ook een aansprakelijkheidsverzekering bedrijven.

Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV)?

Een BAV dekt schade die je veroorzaakt als je een verkeerd advies geeft. Loopt een opdrachtgever daardoor vermogensschade op en wordt dit op jou verhaald? Dan valt dit onder de BAV. Ook het kantoorrisico (AVB) is meeverzekerd. Dit is het risico van alle dag voor personen- en/of zaakschade die iedereen loopt die een kantoor houdt. Dit is dus anders dan de BAV, die alleen vermogensschade dekt. Om gebruik te maken van de verzekering hoef je alleen een zogenoemde ‘slotverklaring’ te tekenen. Deze vind je op je profielpagina, onder het kopje Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Wat is verzekerd?

De polis voldoet aan alle eisen die de wet en brancheverenigingen stellen aan een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) biedt een uitgebreide dekking met een verzekerd bedrag van € 500.000,- per aanspraak. Het eigen risico bedraagt € 500,- per aanspraak.

De Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) biedt dekking met een verzekerd bedrag van € 1.250.000,- per aanspraak en maximaal  € 2.500.000,- per verzekeringsjaar. Het eigen risico bedraagt € 125,- per aanspraak.

Meer informatie

Neem voor inhoudelijke informatie over de verzekering contact op via rsc@krollerboom.nl.

Neem voor informatie over de RSC-registratie contact op met het secretariaat via info@register-rsc.nl of 088 203 2722.


 

 

 

De casemanager van de toekomst is een specialist.

Sluit je vandaag nog aan!