Jörg Gerrits

Jörg Gerrits is de voorzitter van de Klachtencommissie van het Register Specialistisch Casemanagement.

In de periode van 1996 tot 2000 heb ik Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na mijn studie heb ik anderhalf jaar als jurist gewerkt voor een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij in het westen van het land, waarna ik mij in 2002 heb laten beëdigen tot advocaat. In de periode van 2002 tot en met 2009 ben ik werkzaam geweest als advocaat in Nijmegen. In die tijd heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van zaken op het gebied van arbeidsrecht en strafrecht.

In 2010 heb ik samen met een aantal andere advocaten de maatschap Van ‘t Hullenaar & Partners advocaten in Arnhem opgericht, waarvan ik – samen met mr. Van ‘t Hullenaar – het dagelijks bestuur vorm. Ons kantoor is inmiddels uitgegroeid tot 9 advocaten en behandelt zaken op diverse uiteenlopende rechtsgebieden.

Daarnaast ben ik al enkele jaren lid van de klachtencommissie van de Parnassia Groep, regio Oost-Nederland en als gastdocent verbonden aan de Academie voor Mediation. In mijn vrije tijd mag ik graag reizen met mijn gezin, hardlopen, tennissen en voetballen met mijn twee kinderen.