Winteractie voor werkgevers

RSC Winteractie voor werkgevers

Verras jij de casemanagers in jouw organisatie graag met een nuttig en waardevol geschenk? Doe ze nu een RSC-registratie cadeau en profiteer van collectiviteitskorting tijdens de RSC-winteracties!

Voorwaarden voor inschrijven
Speciaal voor het najaar hebben we nu een tijdelijk de actie dat we naast PE-toetsen in RNVC -verband nu ook éénmalig bijscholingscertificaten van Scolea en IVA Opleidingen als bewijs van aantoonbaar actuele kennis accepteren. Hierdoor hoef je als casemanager pas over 2 jaar je eerstvolgende PE-toets af te leggen.
Wel zo prettig, toch? Kun je in de tussentijd mooi focussen op succesvolle uitvoering van je werk. En profiteren van alle voordelen die inschrijving bij het RSC hierbij oplevert.

Naast de najaarsactie kan een casemanager zich inschrijven bij het RSC als je een van de volgende geaccrediteerde opleidingen met goed gevolg hebt afgerond, dat wil zeggen met een diploma van de HAN. Je kunt deze opleidingen gevolgd hebben bij CS Opleidingen, Robidus Kennis Academy of Mercer. Regie op Ziektewet kun je ook gevolgd hebben bij HCS/Saxion:

 • Regie op Verzuim
 • Regie op Ziektewet
 • Regie op Werkvermogen
 • Register Case- en Caremanagement
 • Post Bachelor Register Casemanagement
 • Post Bachelor Risk Management Sociale Zekerheid
 • Post Bachelor Register Arbeidsdeskundige
 • Casemanager Taakdelegatie

Deze opleidingen geven toegang tot de hoofdregisters van het RSC. Op het moment dat je bent ingeschreven in een van deze hoofdregisters mag je de bijbehorende titel voeren:

 • ROV® voor gediplomeerden Regie op Verzuim
 • ROZ voor gediplomeerden Regie op Ziektewet
 • ROW voor gediplomeerden Regie op Werkvermogen
 • RCM® voor gediplomeerden Post Bachelor Register Casemanagement
 • RSZ® voor gediplomeerden Post Bachelor Risk Management Sociale Zekerheid
 • RCMC® voor gediplomeerden Post Bachelor Register Casemanagement plus Post Bachelor Risk Management Sociale Zekerheid OF voor gediplomeerden Register Case- en Caremanagement.
 • ADVI voor gediplomeerden Post Bachelor Register Arbeidsdeskundige
 • CMTD® voor gediplomeerden Casemanager Taakdelegatie

Behalen van aantekeningen
Met de genoemde titels geef je aan dat je je hebt ingeschreven bij het RSC. Heb je een specialisatie gedaan, dan wordt dit niet zichtbaar in je titel. Je kunt immers meerdere specialisaties behalen. Je specialisaties worden wel zichtbaar als aantekening in het openbare RSC-hoofdregister. Zo is bijvoorbeeld zichtbaar dat je ROV bent en de aantekeningen ‘Taakdelegatie’ en ‘Conflicthantering’ hebt behaald. Je bent overigens niet verplicht een specialisatie te doen.

Diploma voor of na 1 januari 2019
Bij het RSC maak je één keer in de drie jaar een PE-toets. Heb je je diploma behaald na 1 januari 2019, dan doe je ongeveer drie jaar na deze datum een PE-toets. Heb je je diploma behaald voor 1 januari 2019, dan doe je al binnen een half jaar een PE-toets. Je ontvangt automatisch een uitnodiging. Met de eerder genoemde najaarsactie is het nu mogelijk om actuele kennis aan te tonen middels bijscholingscertificaten van Scolea en IVA Opleidingen als bewijs van aantoonbaar actuele kennis accepteren. Hierdoor hoef je pas over 2 jaar je eerstvolgende PE-toets af te leggen.

Om je voor te bereiden op de PE-toets kun je een speciaal bijscholingsdagdeel volgen. Je wordt dan bijgepraat over alle actuele ontwikkelingen. De bijscholing vindt elk kwartaal plaats en kost € 195,- ex btw. Kies je voor de Uitgebreid-registratie van het RSC, dan mag je dit dagdeel laten afschrijven van je bijscholingstegoed.

Lid van de RNVC?
Ben je lid van de RNVC, heb je daar een PE-toets gemaakt en wil je nu overstappen naar het RSC?  Dan hanteren we de datum van deze RNVC-toets als peildatum. Drie jaar na deze datum maak je dus een PE-toets voor het RSC.

Maak nu je account aan
Om je in te schrijven, maakt je eerst een account aan. Wij controleren dan of je aan de voorwaarden voldoet.

> Account aanmaken

Voldoet de casemanager (nog) niet aan de voorwaarden?

Voldoet de casemanager (nog) niet aan de voorwaarden? Geen paniek! Je kan bij onze meerdere routes volgen om opgeleid te worden. Bekijk alle mogelijkheden op deze pagina.

Contact
Vind je deze actie interessant en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een RSC-vertegenwoordiger via 06-22897276 of vul het contactformulier in.