Uitnodigingen Kennistoets najaar 2022 verstuurd

De uitnodigingen voor de kennistoets najaar 2022 zijn op 2 september verzonden. Als je langer dan 3 jaar geleden een diploma hebt gehaald, heb je een oproep ontvangen.

Heb je hem niet ontvangen, terwijl je dat wel verwachtte? Check dan even je spam box. Je kunt ook op je persoonlijke pagina onder PE-punten zien of je een kennistoets moet maken.

De kennistoets najaar 2022 kan in de periode van 15 september tot 15 december 2022 gemaakt worden. Dat kan op verschillende locaties in het land, op een moment dat je zelf kunt inplannen. Hiervoor werken we samen met Eureka Examenlocaties.

Om je goed voor te bereiden hebben we de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen jaren in twee readers samengevat. Die vind je op de website onder het kopje Het Register.

PS. Wil je voorkomen dat er nog meer berichten van het RSC in je spam box verdwijnen? Keur onze berichten dan goed door met de rechtermuisknop op het bericht te klikken. Klik vervolgens op “ongewenste mail” en selecteer “geen ongewenste mail” .

 

 

Uitnodigingen Kennistoets najaar 2022 verstuurd