Tip: VeReFi Zomermarkt op 26, 27 en 28 juni

Op 26, 27 en 28 juni organiseert CS Opleidingen/VeReFi weer een spetterende zomermarkt. Een aanrader voor wie inspiratie en kennis op wil doen. Deelname aan een dag Zomermarkt is goed voor 6 PE-punten.

Diverse sprekers komen een interessante workshop geven rond het thema Psyche en Gezondheid. Veel verzuim is immers (in eerste instantie) niet medisch van aard. Dus hoe zorgen we ervoor dat we voldoende mentale veerkracht houden? Je kunt kennismaken met intrigerende onderwerpen als neurofeedback, neurotransmitters, breinvriendelijk werken, het belang van slaap en werkplezier. Maar ook zijn er een aantal echt vakinhoudelijke sessies, zoals de nieuwe Werkwijzers Casemanagement, schadelastbeheersing na 104 weken en second opinions. Kortom, voor elk wat wils.

RSC Uitgebreid lidmaatschap? Dan mag je een dag gratis deelnemen
Wie een RSC Uitgebreid lidmaatschap heeft, mag een dag gratis deelnemen aan de Zomermarkt! Wie een RSC Nieuws lidmaatschap heeft, krijgt € 50 korting, waardoor de prijs op € 145 (ex btw) per dag uitkomt. Let op: de korting kan alleen verwerkt worden als je inlogt met je VeReFi-account.
Voor meer informatie en inschrijven: www.cs-opleidingen/zomermarkt

Tip: VeReFi Zomermarkt op 26, 27 en 28 juni