RSC zet samenwerking met Cylin en VeReFi voort

Het RSC continueert de samenwerking met Cylin en VeReFi. Een belangrijke stap in het verder professionaliseren van het RSC.

Het RSC heeft vandaag de overeenkomst met Cylin BV, onderdeel van SuperGarant/ASR ondertekend. Gaston Merkelbagh: “Het RSC hecht veel waarde aan een onafhankelijke en centrale examinering en PE-toetsing. Alleen op deze manier kan het kwaliteitsniveau van de aangesloten casemanagers worden geborgd. De toetsing van Cylin staat open voor alle opleiders van casemanagers en re-integratiespecialisten. Op deze manier kunnen hun studenten toegang krijgen tot het lidmaatschap en de titelvoering van het RSC.”

Ook de samenwerking met VeReFi is bestendigd. Leden van het RSC zijn zo, afhankelijk van hun abonnement, verzekerd van hoogwaardige informatie via nieuwsbrieven en whitepapers en toegang tot de waardevolle FAQ-databank van VeReFi.

Op de foto van links naar rechts: Edwin Vonk (opleiders en financieel beheer RSC) , Marco van de Velde (Cylin) en Gaston Merckelbagh (voorzitter RSC)

RSC zet samenwerking met Cylin en VeReFi voort