Readers voor najaarstoets beschikbaar

De uitnodiging voor de kennistoets najaar 2020 is verzonden. Degenen die in aanmerking komen voor de kennistoets hebben hierover bericht gehad in de mail. In deze mail staat ook uitgelegd op welke wijze de toets geboekt kan worden.

Voor het uitvoeren van de PE-toets heeft het RSC de samenwerking gezocht met Cylin Exameninstituut en Eureka Examenlocaties. Dit betekent dat de kennistoets op 15 locaties in het land gemaakt kan worden, op een moment naar keuze. Betrokkenen hebben tot 15 december 2020 de tijd om te toets te maken.

Nieuwe versie readers
Om je op de toets voor te bereiden zijn er twee readers beschikbaar. Deze vind je op de website onder het kopje ‘Leden’.

Let op: De readers zijn op enkele punten gewijzigd ten opzichte van de readers uit de voorjaarsronde 2020. 

Veel leden hebben in verband met Covid-19 in het voorjaar nog geen kennistoets gedaan. Aan iedereen is uitstel gegeven om de toets te maken in het najaar 2020Wellicht heb je je al ingeschreven voor de kennistoets, let dan s.v.p. op dat vanaf 15 september 2020 er nieuwe actualiteitsvragen aan de toets toegevoegd worden. Het is dan belangrijk dat je de nieuwste versie van de readers bestudeert.  

Readers voor najaarstoets beschikbaar