Met korting naar het VeReFi Congres Motivatie en Veerkracht

Op 1 oktober vindt het VeReFi Congres Motivatie en Veerkracht plaats. RSC-leden krijgen een aantrekkelijke korting op de toegangsprijs. Deelname aan het congres is goed voor 6 PE-punten.

Motivatie en Veerkracht
Hoe zorg je ervoor dat mensen veerkrachtiger worden? Beter kunnen omgaan met tegenslagen en moeilijkheden? Minder snel uit het veld geslagen zijn? Gemotiveerd blijven of positief en toekomstgericht weer aan het werk gaan na een periode van ziekte? Op dit congres nemen gerenommeerde sprekers als dr. Kilian W. Wawoe, Peter Kuijper, Jochem Uytdehaage en Floris Wouterson je mee in hun visie op motivatie en veerkracht. In de middag is er een keuzeprogramma vol met inspirerende workshops. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied van casemanagement.
Kortom, je mag dit congres niet missen. Je vindt alle informatie op: www.verefi.nl/evenementen/

Korting voor jou als RSC-lid
De normale prijs voor het congres is € 249 ex btw. Als houder van een RSC Nieuws lidmaatschap geldt voor jou de speciale prijs van € 195 ex btw. En heb je een RSC Uitgebreid lidmaatschap dan betaal je slechts € 125 ex btw. Hiervoor heb je een mail gekregen van VeReFi met een persoonlijke kortingscode. Heb je de mail niet ontvangen? Neem dan contact op met Francis Hamers: 088 203 2722

Met korting naar het VeReFi Congres Motivatie en Veerkracht