Wat kost een inschrijving in het RSC?

Diverse registratievormen

Voor je registratie heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Alle tarieven zijn per jaar, exclusief btw en eenmalig € 25,- administratiekosten. Onderstaande tarieven gaan in per 1 januari 2023 (voor de huidige RSC deelnemers per prolongatie- of verlengingsdatum).

De nieuwe tarieven zijn:

Basis: € 175,- 

 • Registratie in het hoofdregister
 • Logo ‘Aangesloten bij het RSC’
 • Uitnodiging voor deelname aan de jaarlijkse RSC-bijeenkomst met prominente spreker(s)
 • Deelname aan bijscholingen tegen betaling

Nieuws: € 245,-

 • Alle voordelen van de Basis-registratie
 • VeReFi Nieuws Abonnement met de maandelijkse nieuwsbrief, whitepapers en inzage van de FAQ.

Uitgebreid: € 450,-

 • Alle voordelen van de Nieuws-registratie  
 • Inclusief twee kwalitatief hoogwaardige bijscholingsdagdelen per jaar
 • Desgewenst 25% korting op het VeReFi Volledig Abonnement

Zelfstandigen: € 625,- 

 • Alle voordelen van de Uitgebreid-registratie 
 • Inclusief Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers  

Let op: Als je tussentijds je registratie wijzigt, dan gelden ook bovenstaande tarieven.

Twee bijscholingsdagdelen per jaar verplicht

Het borgen van kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Daarom stellen wij het volgen van twee online bijscholingen (waarde 2 dagdelen) of een live bijscholing op lokatie (waarde 2 dagdelen) per jaar verplicht. Deze kunnen vanuit de registratie aantrekkelijk en eenvoudig via het RSC worden afgenomen. Los afnemen mag ook via de normaal geldende prijzen. Als je inbegrepen dagdelen (alleen bij registratie Uitgebreid en ZZP) op zijn, of je hebt een Basis- of nieuwsregistratie en je wilt (los) bijscholing bijwonen, dan is de prijs voor een online bijscholing € 199 exclusief btw (waarde 1 dagdeel). De prijs voor een bijscholing op lokatie (live) is € 449 exclusief btw (waarde 2 dagdelen). (Alle prijzen zijn vanaf 1 januari 2023).

Verandering van register of extra titel/aantekening

Wil je je registratie in het hoofdregister aanpassen, bijvoorbeeld van ROV naar RCM, dan kan dit gratis. Voor de vermelding van een extra titel of aantekening (bijvoorbeeld conflicthantering) bedragen de kosten eenmalig € 95,-. Een inschrijving loopt van het moment van inschrijving tot een jaar later.

25% korting op VeReFi Volledig Abonnement 

Bij de RSC Nieuws-registratie, de RSC Uitgebreid-registratie en de Zelfstandigen-registratie is een VeReFi Nieuws Abonnement inbegrepen. Hiermee ontvang je elke maand een nieuwsbrief met actualiteiten, vier maal per jaar een whitepaper en heb je toegang tot de FAQ op VeReFi.nl. Met de RSC Uitgebreid- en Zelfstandigen-registratie krijg je bovendien 25% korting op het VeReFi Volledig Abonnement. Hiermee kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van VeReFi, zoals handige rekentools en applicaties, en kun je bovendien vragen stellen in de FAQ.

PE-toets

Als je bent geregistreerd bij het RSC maak je één keer in de drie jaar een verplichte PE-toets. Deze toets kost € 99,- (ex btw).

Behalen PE-punten

Als je bent geregistreerd bij het RSC moet je elke twee jaar 25 PE-punten behalen. Je kunt PE-punten behalen door het maken van de PE-toets, het volgen van bijscholingen of intervisies, het lezen van artikelen en het beantwoorden van vragen in Permanent Actueel, het bijwonen van een congres of door het behalen van een specialisatie of vervolgopleiding. Als je een Uitgebreid- of Zelfstandigen-registratie hebt, zitten er twee gratis bijscholingsdagdelen automatisch bij in.


 

 

 

De casemanager van de toekomst is een specialist.

Sluit je vandaag nog aan!