VeReFi Abonnement

Meer grip met een VeReFi Volledig Abonnement

Als register casemanager weet je hoe je grip krijgt op de geldstromen sociale zekerheid in jouw organisatie. Met VeReFi (Verzuim, Re-integratie en Financiën) krijg je hiervoor praktische handvatten. Via een abonnementensysteem kun je gebruikmaken van onder meer:

 • Nieuwsbrieven, whitepapers en CS Verbindt
  Je ontvangt iedere maand een nieuwsbrief met actuele berichtgeving over sociale zekerheid en vier maal per jaar een whitepaper waarin een onderwerp uitgediept wordt.
 • Handige rekentools en applicaties
  Bijvoorbeeld de KostenIndicatie Sociale Zekerheid, de ControlMeter, de Verzuimkostencalculator, de WGA Eigenrisicodragerscalculator en de WIA-uitkeringswijzer.
 • Een digitale documentenbank
  Met voorbeeldbrieven,  formulieren, richtlijnen en beleidsprotocollen.
 • De FAQ databank
  Met honderden vragen (en de antwoorden natuurlijk) van VeReFi-abonnees.

Korting bij een RSC Uitgebreid-registratie

Bij een RSC Uitgebreid-registratie is een VeReFi Nieuws Abonnement inbegrepen. Je ontvangt elke maand de nieuwsbrief met actualiteiten, vier maal per jaar een whitepaper en je hebt toegang tot de FAQ. Wil je ook gebruik kunnen maken van alle andere mogelijkheden van het VeReFi Abonnement? Dan kun je je abonnement voordelig upgraden. Als je bent aangesloten bij het RSC, krijg je een aantrekkelijke korting van 25% op het VeReFi Volledig Abonnement.


 

 

 

De casemanager van de toekomst is een specialist.

Sluit je vandaag nog aan!