Inschrijving webinar ledenbijeenkomst geopend

 Datum: 8 april  

Tijd: 10.00 – 11.15 uur  

Een live bijeenkomst is in deze tijden helaas niet mogelijk, dus hebben we de ledenbijeenkomst van 8 april omgezet naar een webinar. Graag praten we je tijdens dit webinar bij over de ontwikkelingen bij het RSC,  waaronder de samenwerking met de RNVC.  

Daarnaast gaan we in op het eindrapport van de Commissie Borstlap. We behandelen praktische vragen zoals: 

  • Wat is het belang van een werkgever om te investeren in preventie en re-integratie van werknemers als de totale financiële prikkel teruggaat van 12 naar 1 jaar?  
  • Welke invloed heeft ‘vast minder vast’ maken op verzuim?  
  • Wat is de rol van de werkgever om te voorkomen dat mensen aan de kant blijven staan? 
  • Wat is de impact van de adviezen van Borstlap op het werkgebied van de casemanager en inkomensadviseur ? 

De sprekers 

Onze sprekers voor dit webinar zijn prof. dr. Bas ter Weel, directeur van SEO Economisch Onderzoek en lid van de Commissie Borstlap, Jan Willem Klompsma, adviseur sociale zekerheid en voorzitter van het RSC en Marjol Nikkels, specialist sociale zekerheid en bestuurslid van het RSC. 

In het live webinar kun je vragen stellen aan Bas, Jan Willem en Marjol. Het webinar start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 11.15 uur. Tot ongeveer 30 minuten na afloop zijn de sprekers beschikbaar om je vragen te beantwoorden.Deelname aan het webinar levert 1 PE-punt op. 

Webinar terugkijken 

Een webinar is een live, online uitzending waar je vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet aan kunt deelnemen. Je kunt het webinar ook op een ander moment terugkijken, maar dan kun je geen vragen meer stellen. Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door je nu aan te melden. 

Je kunt je hier aanmelden 

 

Inschrijving webinar ledenbijeenkomst geopend