Extra bijscholingsdag voor toetreding RSC op 18 december

De bijscholingsdagen voor toetreding tot het Register Specialistisch Casemanagement op 17 oktober en 4 december zaten al snel vol. Gelukkig hebben we Marjol Nikkels bereid gevonden de  bijscholingsdag nog een keer te herhalen op 18 december. Ze behandelt dan alle belangrijke onderwerpen van de laatste jaren, zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De bijscholingsdag is bedoeld voor wie wil toetreden tot het RSC, maar voor 1 januari 2016 een toegelaten diploma heeft behaald. Door het bijwonen van deze dag kun je nu gewoon toetreden tot het RSC. Hoe gaat het in zijn werk: meld je aan als lid van het RSC. Meld je ook direct aan voor de bijscholingsdag op www.cs-opleidingen.nl en zet in het opmerkingenveld dat je deze dag volgt om toe te treden tot het RSC. In het voorjaar doe je vervolgens een kennistoets. Hiervoor ontvang je bijtijds een mooi studiepakket, zodat dat geen enkel probleem kan zijn.

Ook als je al een RSC Uitgebreid lidmaatschap hebt en het fijn vindt een dagje bijgepraat te worden, mag je deze dag gratis bijwonen.

Let op: per 1 januari 2019 is de bijscholingsdag verplicht voor wie voor 1 januari 2017 een toegelaten diploma gehaald heeft. De bijscholingsdagen zijn dan ook niet meer gratis, dus pak deze kans!

 

Extra bijscholingsdag voor toetreding RSC op 18 december