Chantal Jansen

Chantal Jansen is één van de leden van de klachtencommissie van het Register Specialistisch Casemanagement.

Na mijn master strafrecht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik een tijd in de advocatuur gewerkt. Hier ben ik erachter gekomen dat mijn passie ligt in het arbeidsrecht. In 2012 heb ik daarom alsnog mijn master arbeidsrecht behaald, waarbij ik tegelijkertijd werkzaam was als casemanager Ziektewet.

In de periode van 2013 en 2016 ben ik werkzaam geweest als verzuim- en WIA consultant in het westen van het land waar ik diverse detacheringsopdrachten heb gehad bij organisaties. In deze tijd heb ik ook de opleiding Regie op Verzuim behaald.

In 2016 heb ik de overstap gemaakt naar een groot accountantskantoor om aldaar werkzaam te zijn als consultant in de sociale zekerheid. Omdat ik mij verder wilde ontwikkelen in het HR heb ik in 2019 de overstap gemaakt naar Flynth Adviseurs & Accountants waar ik momenteel werkzaam ben als HR consultant en MT-lid commercie. Verder ben ik bijna klaar met de bacheloropleiding Human Resources Management.

In mijn vrije tijd ben ik vooral druk met mijn gezin met vier kleine kinderen en houd ik erg van lekker eten en Netflixen.