1 jaar extra tijd voor behalen PE-punten

Door de corona-epidemie is het dit jaar moeilijk voldoende PE-punten te verzamelen. Immers, de RSC-ledenbijeenkomst en de VeReFi Zomermarkt konden niet doorgaan. Daarbij komt dat veel bijscholingen vanwege hun interactieve karakter alleen ‘live’ bijgewoond kunnen worden, en niet iedereen krijgt hiervoor toestemming van zijn/haar werkgever.

Als RSC-bestuur begrijpen we dat dit een lastige situatie is. Daarom hebben we besloten dat de huidige leden een jaar extra de tijd krijgen om PE-punten te verzamelen. Op je persoonlijke PE-punten overzicht is dit inmiddels verwerkt.

Heb je een uitgebreid of zelfstandigen lidmaatschap? Dan zijn er twee bijscholingsdagdelen per lidmaatschapsjaar inbegrepen. Dit tegoed moet wel binnen dat lidmaatschapsjaar opgebruikt worden, anders vervalt het. Wat betekent dit concreet: als je lidmaatschapsjaar op 30 november 2020 afloopt, moet je voor 30 november je bijscholingstegoed opgebruikt hebben. Met andere woorden: je moet je voor 30 november ingeschreven hebben voor een gratis bijscholing. Je hoeft deze bijscholing dan nog niet gevolgd te hebben: dit kan dus ook een bijscholing zijn die in februari 2021 plaatsvindt. We zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk bijscholingen voor 2021 bijgepland worden.

 

1 jaar extra tijd voor behalen PE-punten